31 Mart 2016 Perşembe

Xml Tedarik Sistemi - Stoksuz E-Ticaret - Kozmetik XML Bayilik








XML desteği ya da XML entegrasyonu, e-ticaretin hemen hemen olmazsa olmazı sayılmaya başladı. Bir firma tarafından ücretli yada ücretsiz sağlanan XML desteği işinizi çok fazla kolaylaştırarak stok sorunu olmadan sadece müşteri ile ilgilenerek binlerce ürünü saniyeler içerisinde kendi e-ticaret sitenize aktararak mahalle bakkalından hipermarkete ışık hızında geçmenizi sağlayan toplu bilgi anktarma teknolojisi dir. XML ile binlerce ürünle boğuşmadan istediğinizi satabilir istemediğiniz ürünü çıkararak satmaya bilirsiniz



Avantajları.

Basitçe, depo ya da stok gideri yapmadan, tedarikçinizin sizlere verdiği ürün bilgilerini XML ile alarak, adeta bizzat ürünlerinizmiş gibi satış platformlarınızda sergileyebilir ve satarsınız. Dolayısı ile ürünlerinizi tedarik ettiğiniz firma, ürün stoklarında ve ücretlerinde güncelleme yaptığında, sizin de sitenizde ya da sayfanızda benzer biçimde güncellenirler. Böylelikle ürün takip ve idaresinde işiniz kolaylaşmış olur.

Diğer avantajı ise stok tutmak zorunda kalmadığınız için, işletme maliyetlerinizin çok düşük olmasıdır. Depo ve ürün stoklama giderleri, çoğunlukla e-ticarette karşılaşacağınız maksimum masraf kalemlerinden biridir. XML desteği, bu problemi sizin adınıza çözer.

#dropship #xmldesteği #xmlkozmetikbayilik #toptankozmetik #kozmetikbayiği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder